tisdag 12 februari 2013

Guldkotten

Ett av mina allra bästa loppisfynd, min kära, kära och stora guldkotte! Jag minns när jag först fick syn på den. En dam och en herre som stod och höll i kotten inne på loppisen.

"Vad är det här för konstigt, vem vill ha en sån här? Hahahahahah!" skrattade de och la ner kotten bland de andra prylarna igen.

"JAG VILL!!" tänkte jag och kastade mig fram som en räv hoppar på en åkermus.

Så här:  
Bilden lånad från gladaräven.se

Och ni förstår säkert varför...


Sen var det ju det där krångliga med vart vi ville ha den, i fönstret i trapphuset. Min modige man kröp på stadiga ben ut över helvetesgapet, med risk för sitt eget liv, medan hans hustru stod och grät av svindel bredvid (fast hon var kall nog att fotografera samtidigt).Perfekt!
Fönstret som är totalt omöjligt att pusta utan skylift har vi nu sett till att pynta med saker
som kommer bli lika omöjliga att damma.


5 kommentarer:

 1. Åh! Jag har hittat en ny favvoblogg!!
  Är störtimponerad av allt jobb ni har gjort med huset och vilka toppenföräldrar ni är som fixat ett snickeri till barnen!
  Fick massor med inspiration av er - tack!

  Ann-Christine

  SvaraRadera
 2. Jo! Sen måste jag ju också skriva att jag suttit här en lång stund och läst med ett stort flin i ansiktet - jättegillar humorn i texterna!! :D

  SvaraRadera
 3. Vilken tjusig kotte! Förstår att du gillar den. Ja en modig människa krävs för det cirkusmummret. Undrar om den varit dekoration på något varuhus kanske? Snyggt! Kraaaam Pia som absolut håller med föregående skrivare.

  SvaraRadera
 4. Helt fantastisk kotte och modig man, lyckliga du!
  Kram Yvonne
  http:/yvonnespassioneradeliv.blogspot.se

  SvaraRadera
 5. vi "ärvde" en dubbel-lång dammsugarmunstycke, så det går att iaf nästan att dammsuga dessa ytor. Man borde kanske montera krok i taket så att man kan fästa lina och dra på sig en sele... städning extreme =) Kotten blev definitivt asiatisk när den kom upp i den fönstret, ursnyggt!

  SvaraRadera