fredag 29 november 2013

Kolonial fredag framför brasan

Ett auktionshus där jag konstant gör fynd, och jag tänker som tidigare nämnt aldrig tala om för er vad det heter på grund av högt förtroende för även er goda smak. Nu har de har gjort det igen: levererat fantastiska utrop som landar så välkommet prisvärt!

Denna gång hämtade jag bland annat hem två underbara skinnfåtöljer i kolonial stil. De skapar numer "vintermöbleringen" framför kakelugnen. I sommar ska de flytta ut till vinterträdgården.

I perfekt skick!Några pepparkakor, en fotpall och en sprakande brasa...väck mig när det våras ute för här tänker jag sitta tills dess.


4 kommentarer:

 1. Lovely! jo man tackar... jag vill ha samma väckning. Vilka fynd du gör hela tiden. Hittade ett rådjurshorn/ trofé i garaget idag när jag letade julpynt.. tänkte av någon konstig anledning på dig. Kraaaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Så vackert, du är så otroligt kreativ och inspirerande! Ha em trivsam första advent!

  SvaraRadera
 3. så mysuigt. Tycket att dit eldstöd är det vackraste jag sett. Härligt att lyssna på spraket från en kakelugn. Har du sett den här? http://www.glasluckan.se/ den har jag tänkt fixa vid tillfälle så att man kan se elden också.

  SvaraRadera
 4. Å så mysigt och juligt! Blir mäkta nyfiken på det där auktionshuset.... ;)

  SvaraRadera