söndag 3 november 2013

Höst i vinterträdgården

I flera helger har jag gått rundor i trädgården för att plocka in allt som inte ska stå ute över vintern...jösses vad grejer det står överallt. Har jag släpat ut allt det där?! Inte möjligt. Jag har i alla fall fortfarande inte lyckats få in allt. Det tar nog en helg till.

Men nu har vi boat för kallare tider i vinterträdgården. Eftersom taket bitvis gav sig i väg i förra veckans storm så hade byns alla löv yrt in där. Så det föll sig lämpligt att sopa ur, plocka bort en del textilier samt kånka in en hel del krukor med nyplanterade, lite skörare växter.

 

Och så kom äntligen, äntligen häng- och stuprännorna upp! I trivsamt och konstant sällskap av hönorna såklart. Jag blir förvånad om ingen utav oss snubblar över de där damerna snart.
 
 
 
Så har vi det där med att kura skymning i vinterträdgården, men tända ljus, tidningar och tjocka fällar...det är livskalité! Och det är klart att det är extra kul när tidningen pryds av oss både på omslaget och i fint reportage på insidan...:)Läs tidingen här!
 

7 kommentarer:

 1. Fniss! Vilka fina hönor ni har och att sitta på den fina glasade vinterträdgårdenn eller vad det nu är och läsa om sig själv, toppen! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Åh kändisar! Kul! Kan man se reklamtidningen på nätet tro? :)

  Må så gott!
  Ina

  SvaraRadera
 3. Wow vilket härligt uterum ni har! Supervackert :D

  SvaraRadera
 4. Det vackraste uterum jag någonsin har sett! Oerhört fint, grattis till en sådan skatt.

  SvaraRadera
 5. Såg omslaget när mannen skulle läsa tidningen, ryckte den till mig tjutandes att det där är min bloggkompis, och ja visst - det var ni :) Tur att han har tålamod med mig! Och kul att se er där!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 6. Myspys. Vilka roliga fåglar, trodde inte höns blev så tama. Men det gör väl inget om de syns lite, de är ju så snyggt färgmatchade i guld och brunrött!

  SvaraRadera
 7. Hej,
  Jag heter Anna Björkman och jobbar som stylist. Jag skulle behöva komma i kontakt med dig asap. (Innan helgen). Hittar dock inga kontaktuppgifter. Maila mig gärna på anna@annanstil.se eller 0739-133 838

  Vänligen,
  Anna

  SvaraRadera