fredag 4 januari 2013

Vad?Är det en stor lurvig hund som flyttat in?
...nej...


Är det en vintervit katt som smitit in?
..nej...Är det svärmor som suttit och kammat sig i soffan?
...nej...


Är det gossedjur av dålig kvalité?
...nej...


Men vad tusan...


Det är ju den nya (dyra) renpläden vi köpte och med mycket omsorg placerat framför brasan. Det är den där pälsen som vi gått och drömt om, önskat och föreställt oss så länge. Men det var inte så här vi tänkte. Den fäller förskräckligt!! Det kvittar om man dammsuger flera gånger om dagen, vilket vi gjort sedan den flyttade in.

Det är med tunga steg som jag tog den under armen och förpassade den upp till en fåtölj i hörnan av sängkammaren (jo, hela trappan var totalt nerhårad efter den transporten)

Snygg och hopplös

5 kommentarer:

 1. Ja vad besviken man blir.. Vi har en renfäll också som vi bara använder utomhus på vårvintrarna, den fäller också. Skulle ju säga att jag gillade era mattor första gången jag kikade in hos er. Verkligen fina... Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att även ett gammalt inlägg kan hjälpa till;)

  Gu va tråkigt att pläden fäller, inte riktigt det man räknar med.

  SvaraRadera
 3. Ler igenkännande nu. Tror att de flesta renskinn fäller. Renens hår sitter inte på samma vis som ex. fårskinn. Maken fick ett fint skinn häromåret som jag satte på golvet framför tv:n. Det gick inte, blev precis som hos er. Nu får det bara komma fram och vara på hallbänken i december. Och så sitter vi på det ute på vårvintern. Tack för kommentar hos mig, ska kolla vidare här nu.

  SvaraRadera
 4. hej har också en renpläd som hårar otroligt mycket

  SvaraRadera
 5. hej har också en renpläd som hårar otroligt mycket

  SvaraRadera