söndag 6 januari 2013

Speceribukar och fasan

Loppis, loppis, loppis. Vi hann med två stycken i helgen.
"Vad ska vi köpa" frågade Klas...INNAN vi hade åkt! Hur tusan skulle jag kunna veta det?! Men det lät inte bra att svara nu när vi gått in i spara-till-vårens-arbete-med-orangeri-och-trändgårsplantering. S jag sa att vi skulle leta efter fler fina burkar att ha på nya hyllorna i köket.

Och det slank med ett fantastiskt fat med en fasan som vakar över eventuellt godbitar som läggs i det, en liten pepparströare i metall.
Ni ser det förnöjsamma leendet, det är ett köpstarkt leende. 
Klas hittade en istång som ungarna (han) kunde bygga en
robotarm av nere i snickerit.
Allt nöjda.

Nix, det är inget askfat. Inga skåror i kanterna för ciggisar och för stort i dimensionen.
Det är ett godisfat, det ser vem som helst!

4 kommentarer:

 1. Alltid lika roligt att gå på loppis. Det där smilet känner jag igen. Klart det är en godisskål en riktig elegant sådan också.. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Ett sånt fat har jag letat efter att ha socker i, väldans piffigt. Var ni i Hörby igen? Ni gör såna fynd, måste ju köra dit och kolla!

  Kramar på er!!

  SvaraRadera
 3. Vilket paradis det ser ut att vara!

  Hittade hit via bloggen Hildas Hem och blev fast en lång stund! Vilken härlig och personlig blogg du har! Hit återkommer jag gärna!

  Välkommen att kika in hos mig!
  Kram från Gotland!

  SvaraRadera
 4. He, hittade hit under julhelgen via fabriken, och oj vilken härlig känsla för inredning och vilken glädje hela bloggen utstrålar. Sjukt roligt att ta del av! Tog ett bra tag att koppla men allt kändes så bekant, tills jag såg bilden på ert fd hus, numera grannhuset, vi tänkte gå på visning men bestämde oss för att det nog var för långt med åkarp trots allt, vi bor i arlöv =) så det var inte så konstigt att jag kände igen hornbachet. Jag cyklar till jobbet därav att det blev lite långt, även om det hade varit grymt att ha er som grannar! god fortsättning!

  SvaraRadera