lördag 12 oktober 2013

Engelsk valnöt för filtar, tidningar och teknik

Förra veckan ropade jag in det perfekta sideboardet till vinterträdgården. En smäcker möbel av valnöt i engelsk stil fyndat på Helsingborgs auktionskammare.


Idag har den kommit ordentligt på plats och fyllts med ett trasigt vindspel som ska lagas under vintern, fula men ack så bra högtalare att spela jazz ur samt gamla nummer av Lantliv. Mer synligt har den prytts med förra veckans loppisfynd (jag klippte den för ett oerhört bra pris), en stor kandelaber av gjutjärn från samma Leksandsföretag som den klassiska tuppstaken. 

7 kommentarer:

 1. Oj vad pampig den är, en jättebra förvarings skänk. Gillar Karin som sitter där i skuggan av den sjuarmade ljusstaken. Härlig Mix! Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Jodå, nog är det Karin. Husguden på Villavägen 3 (hennes make hade ju sina talanger han också med Karin var kreatören!)

   Trevlig lördagkväll Pia!

   Radera
 3. Och så halkade jag in här hos dig. Himmel så mysigt ni har det!
  //bara anna
  annacecar.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Himla läckert uterum, gissar att ni spenderar mycket tid där. Gillar att ni har er egen stil och inte är så "trendiga".

  SvaraRadera
 5. Nu var det ett tag sedan jag hälsade på hos er på Villavägen 3, och jisses så fint och ombonat det blivit i vinterträdgården! Massor av intressant att kika på och sidebordet är nästan för fint för att vara "ute". Den kandelabern är så vacker, extra roligt när det blir ett toppenpris!

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera