lördag 3 augusti 2013

Mer grus

Vi fortsätter vårt gedigna arbete med att styra upp och skapa former och rum i vår trädgård. Lördagen har ägnats åt att lägga ut markduk och skotta upp, dra fram och kratta ut 3 ton grus...i 30 graders värme. Tjoflöjt.

Fast när man är i gång med något sådant där kul så spelar liksom inte vädret någon roll. Och att lägga på grus  över en gräsmatta med 20% tistlar och resten maskrosor samt ett par skabbiga cementplattor är oerhört befriande.


Två kasserade lampkupor
Och som krona på verket en nyinköpt doftpelargon.

3 kommentarer:

 1. Fint med grus, gillar själva knastret när man går på det. Vilket lyft det blev. Den möbelgruppen passar ju som handen i handsken hos er. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Imponerade arbete med så mycket grus, i vilket väder som helst! Är det ett snällt grus eller vasst singel? Själv tycker jag inte alls om singel och ska försöka utrota det en vacker dag.
  Trädgårdsmöblerna lyser upp så fint! Jag har också en vacker ormbunkssoffa. Sen gillar jag de två lampkuporna, vilken fin idé!
  Tack för dina kommentarer. Jag lovar dig att det inte är en lugn stund med katten i huset, det är en hyperaktiv bengal.

  Annars håller jag på med det du visade i förra inlägget, renoverar och målar fönster! Det tar enorm tid men ger ett fint och varaktigt resultat.

  Ha det gott i värmen!

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
 3. Det är så trevligt med grus, och vill man så småningom ha de lite grönare så är det ju lätt gjort att skyffla undan lite grus. Bra att ni tar till med ytan, behövs med ett så stiligt hus.

  SvaraRadera