torsdag 6 juni 2013

Livet är en fest, en tung en.

Jag har en ovana att systematiskt gå in på blocket och söka på "Bortskänkes" Man vet ju aldrig, det kan ju dyka upp något bra att ha som man inte egentligen hade tänkt köpa just nu men som ändå är toppen att kunna få!

Som i gårkväll. Då hittade jag en stenmur, med stenar tillhuggna på 1930-talet, vilka bortskänktes bara ett kvarter från oss.

Så nationaldagen har varit ett tungt firade. Säkert 8 meter stenmur hemsläpad och hjälpligt uppallrad i väntan på att komma till sin rätt. Tänkte sätta upp ett par nya rabatter av dem i höst.

Vilket fynd! Vilken fest!
Och sedan förtjänade jag att singla ner i gräset och vila ett slag, innan gräset skulle klippas...

5 kommentarer:

 1. Makalöst! Inte behöver du gå på gym inte...Vilket bra tips, kolla på bortskänkes. Ska jag börja med. Kraaam och trevlig Helg/ Pia

  SvaraRadera
 2. Jag brukar också titta på bortskänkes. Det går att hitta fantastiska bra-att-ha-saker (och en del annat! Igår hittade jag detta:

  http://www.blocket.se/vastmanland/Looserbord_47329223.htm?ca=11&w=2

  Tack för en fin och inspirerande blogg!! /Eva

  SvaraRadera
 3. Vilket fynd och så nära! Som att vinna på en skraplott, eller kanske bättre!

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
 4. Vet du om att jag måste bevisa att jag inte är en robot för att skicka en kommentar?

  Ännu en kram
  Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag vet Cia, jag tog bort den funktionen när du skrev det en gång tidigare men det höll inte. Jag har 3-5 "robotar" som skriver på mina inlägg varje dag. Allt som oftast företräder de porr- och spelsidor så det var inga trevliga rackare. Därför satte jag tillbaka funktionen igår. Hoppas du orkar ta dig igenom de där oläsliga bokstäverna :)

   Radera