lördag 28 februari 2015

I fall in love too easily...

...I fall in love too fast...

Chet Baker – I Fall In Love Too Easily - Vocal

Men det GICK inte att stå emot när man möts av detta direkt vid ingången till Erikshjälpen.

Sätt någonting med mycket svarvade detaljer och blanda svart och brunt träslag och jag köper direkt, utan att tveka, utan att räkna efter om jag har råd, utan att tänka vart det ska stå, utan att veta om jag har plats, utan att fråga mig själv om jag verkligen behöver ett bord...till. Jag bara kastar mig över det, totalt förälskad!

Med en liten lapp "Såld till Sandra"
 Sen har vi det där med att jag bytt ner mig i storlek på bil...men vad tusan, äntligen har man börjat få lite nytta av sina barn...

"Håll hårt nu hjärtat, håll hårt i svängarna!!"

(Det är tre kvarter hem)


Och så hyss in i biblioteket! Förvisso fanns där redan ett runt bord men det kunde ju ställas åt sidan, lite mer in åt andra hörnet. 
(Jo, jag kommer bli en sån där dam som sitter i totalt överbelamrat hem med katter och blandrashundar när jag blir 90 år)
Det är en sådan njutning att polera upp dessa möbler!Kunde inte låta bli att leta upp ett nytt soffbord i samma prisklass och jämföra, vad får man för pengarna liksom...

Sprillans nytt...fast 50 kr dyrare än det jag just köpt...


7 kommentarer:

 1. Fattar att du föll pladask. Jag gillar den lilla gula "soffan" på bilden skulle kunna klicka hem en sån. Rolig jämförelse i alla fall för ditt bord är ju så mycket bättre. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Vakkert :)
  Du har et nydelig hjem.Et hjem som gir barn gode tanker.
  Vennlig hilsen Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Så snyggt - ser ut som det alltid stått där tillsammans med soffan och fåtöljen !
  Vilken blick du har för vad som passar ihop !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 4. Jag håller med om att du har öga för det där. Bordet var ju som gjort just där. Och vilken lyx med eget bibliotek! Jag slår vad om att du har mysiga lässtunder tillsammans med dina barn i skenet av tända ljus. Spökhistoriekvällar på hösten och äventyrshistorier mot våren.
  Själv föll mitt öga också för "loveseat" soffan. Jag fantiserar den tillsammans med ett mindre coffeetable och på den en virkad spetsduk och färska blommor, och golvläslampa och en vacker tapet i bakgrunden i rätt hem. Lyckans den som fyndar den...
  Trevlig fortsättning på väg mot våren!
  Hälsningar Camilla

  SvaraRadera
 5. Ååå så underbart vackert!Jag skulle gärna ha både bord å soffa, men men.... Låter som du kommer ha ett underbart liv även när du är 90! :)
  hälsningar Veronica

  SvaraRadera
 6. "Jo, jag kommer bli en sån där dam som sitter i totalt överbelamrat hem med katter och blandrashundar när jag blir 90 år." Haha, känner igen mig fast kommer snarare ägna mig åt miss-matching av leopardmönster, alldeles för mycket böcker och så en, två eller femton katter. Äldre damer är helt klart underskattade. Men riktigt snyggt bord! Det ser väldans mysigt ut!
  :) / Helena

  SvaraRadera
 7. Underbart inlägg :) Inredningsinspiration, underhållning och tänkvärt allt på samma gång. Högt högt mycket bättre än your average inredningstidning. Och gratis för oss snyltande läsare..

  SvaraRadera