söndag 7 december 2014

Att komma upp sig...från köksbänken

Jag klarar inte riktigt av högar eller för-mycket-längst-kanten på köksbänkar. Där brödburkar trängs med cornflakespaket eller krus med träslevar i. Det kvittar om sakerna i sig är vackra, för mycket på rad eller på hög...nej, det går inte.

Och precis just så hade jag lyckats få det på min egen köksbänk. Jag suckade irriterat varje gång jag såg ut över den lååånga bänken med den lååånga raddan saker.

Men se där...lite ledig vägg. Det finns inte så många sådana kvar på Villavägen...
Raskt for det upp (åja, det krävdes slagborr i väggen med mest murbruk som bara rasade ur, vilket löstes med fogmassa och totalkletiga fingrar) 2 hyllor. Och "Ahh!" nu blev det betydligt luftigare på bänkskivan.


Bah vad mycket pryttlar!
Men titta, lite ledig yta (om jag tar ner det som redan sitter såklart...)
Fredagskväll på Villavägen 
Efter
Och det blev en värdig plats för de nya fantastiska glasbruken fyndade på Erikshjälpen

6 kommentarer:

 1. Gaaahhhh! Jag vet, det är lite jobbigt att älska alla vackra och fina ting. Man vill ju ha och se allt. Bra med en hylla så bänken blir lite mer "ren" Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Jag blir också tokig på saker på arbetsytorna. Kaffebryggaren och tekokaren får vara kvar på nåder. Varje hus skulle ha lite bakom-scenen yta som man kan ställa undan det man inte vill ha framme. Jag har lätt för att hålla fingrarna i styr på loppisar och inredningsbutiker när jag föreställer mig att jag står och ska försöka få undan en pryl till sen... Ser fram emot utrensningen jag har vikt tid åt i mellandagarna, med tur till inlämning och sen tippen inplanerad!

  SvaraRadera
 3. fasligt snyggt blev det!

  SvaraRadera
 4. Handywoman som vågar ge sig på sånt!
  Den nya glasburken liknar en riktig honungsburk och den blåa påminner mig om damenpjäsen i shack! :-)
  Mvh Camilla

  SvaraRadera
 5. Toksnyggt!
  // Paula

  SvaraRadera