lördag 18 oktober 2014

Snövit och de 7 hönorna med äggkärlek

Allt för tama är de, de 7 dvärgarna ute i hönshuset. De springer kring benen så att man får akta varje steg för att inte råka trampa på dem. Men de är mig så kära, så kära. Jag kan inte tänka mig något bättre (utom)husdjur än hönor. Kommer aldrig (hoppas jag) sätta mig i ett boende där de inte kan inkluderas.

 Bilden från reportage i Sydsvenskan för några veckor sedan :)

Spring tjejer, spring till henne...hon har kanske nått GOTT med sig!!

Och ska man hämta ägg på Villavägen 3 får man vackert betala med kärlek i lappform med sött meddelande. Bland det dyraste och vackraste man kan ge och få.


Mer sånt här tack!

3 kommentarer:

 1. Åhh! Jag har också haft höns som var supertama dom satt på spaden när vi grävde mask i hönsgården till mete. Snabbast vann! Tuppen var roligast an kände igen billjudet oc kom springandes för det vankades ofta matrester från jobbet... Kraaaam fina du/ Pia

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilka härliga bilder...och vad mysigt med höns. Härlig blogg med mycket fin och personlig inredning! / Katja

  SvaraRadera
 3. Hej! Har följt din blogg ett tag och vilken helt fantastisk blogg! Vilka vackra bilder, det är inspiration på högsta nivå! Helt i min stil! Jag har en fråga, letar tekoppar i gammaldags stil med hästar på, någon som har tips vart jag kan hitta det? På Oscar och clotilde hittade jag en fin kopp med en häst men det var inte riktigt min stil, vill gärna ha lite blommigt också =)
  Kan inte låta bli att skriva detta fast du kanske inte vill höra det, du kommer fixa denna separation galant, det ÄR tufft, framförallt med barnen ska gudarna veta, ibland känns det som att hjärtat slits ur kroppen när man inte är med sina barn. Det viktiga är att ha benen i fokus och hela tiden göra det som man tror är bäst för barnen, och det kommer ni fixa. Har själv separerat för några år sedan och det var skittungt men det gick bra till slut.
  Med vänlig hälsning Sara

  SvaraRadera