söndag 27 april 2014

Är det sommar nu?

Jo, men det kan vi väl bestämma…att från och med nu är det sommar. När man kan måla plank i bikini drar jag den gränsen i alla fall. Och då ska trädgårdsmöblerna ut och dynorna på. Finaste träsoffan som stått på en ångbåt i Malmö fick ny hedersplats i köksträdgården.Och så var det äntligen klart, 40 m (40 METER!!!) plank. Alla brädor sågade för hand (!!). Nu ska vi bygga vidare så att hälften utav det utgör en alla tiders pergola. 


Bästa platsen i trädgården, mellan torklinorna när det hänger nytvättade lakan på dem. När man ligger där emellan syns man inte för resten av familjen och får ljuvlig egentid. Träden slog ut i full blom idag och man blir nästan tårögd för att det är så vackert när man ligger där under.

3 kommentarer:

 1. Vilken underbar träsoffa du har där Kram MM

  SvaraRadera
 2. Åh så fint ni bor:-)

  Läser att du också har en liten Elma i huset!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ni tar det där med enhetlig inramning på allvar =) Det är en ansenlig mängd grus ni har fått ut där. Har ni en sån specialgruskratta? Vi tänkte snickra en när andan faller på för att få såna ränder. Maken sommarjobbade på kyrkogård i södra sandby som liten och är lite gruskrattningsfetischist. Hoppas ryggarna får vila lite nu!

  SvaraRadera