måndag 3 februari 2014

Collage av romantik

Sängkammaren, vårt lilla krypin på föredetta råvinden. Ganska kallt på vintern och olidligt varmt på sommaren. Men öppna takfönster kontra sprakande brasa i lilla kaminen (eller franska kafferostaren som det egentligen är) råder bot på de båda oangelägenheterna.Visst ser det kalt och tomt ut på väggen därborta med blott tre tavlor.
Vilken tur att jag hittade ytterligare två på helgens loppis...
Jättesned och jättecharmig murstock...
 Nya bilder med paranta motiv på väggen i sovrummet. Romantiskt blurr och med titeln "My man".


30-tals motiv
"My man"


6 kommentarer:

 1. Underbart romantiskt blurr! Vilken fin Fransk kafferost. Bra med romantiska bilder i sovrummet ar jag hört. Dina tavlor är ju kanonfina. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Så fint å mysigt sovrum! Ja inte bara sovrummet, hela ert hus är jättefint! En sådan Fransk kafferost skulle jag också vilja ha, men jag har ingen fungerande murstock, så jag får bara drömma.....Tur man kan tända en massa ljus iallafall!
  Veronica

  SvaraRadera
 3. Den översta tavlan. Killen i den bilden ser ut som jag föreställer mig Edward i Twilight. Lite kul att se en fiktiv figur som jag har i huvudet i tryck hos någon annan.

  SvaraRadera
 4. Underbart, som vanligt.
  Jag är med i en årslång bloggutmaning och den här veckan handlar om hemmet. I dag ska man länka till en bloggare som man tycker har ett vackert hem. Det är enkelt; det är ni! Tycker mycket om att läsa om hur ni skapar ert hem.
  Läs vad jag skrivit: http://vitamargarita.blogspot.se/2014/02/038-en-bloggare-som-du-tycker-har-det.html

  SvaraRadera
 5. underbar inredning, tack för inspirationene!

  SvaraRadera
 6. Råvinden...en sådan har jag också som antagligen förblir en dröm att kunna inreda. Men praktisk som jag är funderar jag på hur i hela friden ni fått dit möblerna! Kanske genom takfönstren? Vilket härligt ljus de ger. Och den lilla kaminen är perfekt och så fin.
  Tavelväggen med sina motiv gillar jag också!

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera