måndag 29 juli 2013

Med doft av orienten


Den antika gungan är på plats, den har stått och väntat ett helt år nere i källaren...stackarn. Krokarna vi satt den i har en rekomenderad maxvikt på 50 kg.
"Men tusan, det borde klara lite till" tänkte jag och skulle trotsa rekomendationerna...men det fick en ganska ovärdig utgång eftersom det visade sig att jag inte fick in rumpan mellan gungspjälorna.

Världens finaste unge kastade sig överlycklig upp och gungade så högt att han hamnade utanför dörrarna.
Och vår favoriten ljuskrona från stora rummet har fått flytta ut, i väntan på det där perfekta barockbordet som ska stå under. De som trodde det skulle hamna en grupp i konstrotting här ute hade fel, helt fel.Efter idogt letande hittade jag också i helgen de perfekta mattorna på loppis! Stora och färgsprakande med medaljong och mönster. Precis som vi vill ha det.


6 kommentarer:

 1. Nice! Tusen och en natt igen.. vilken mysig gunga. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bild på världens finaste unge!
  Gungan är helläcker och jag förstår att du var sugen att testa, snopet det där när man är större än man själv tror....!
  Jag är så förtjust i det du hittills placerat där, håller med Pia om tusen och en natt känslan.
  Hoppas ni får tag på barockbordet under den vackra kronan. Jag kan tänka mig att det blir fint när ni tänder ljusen. Ni har väl gjort det och gått ut för att kika hur det ser ut utifrån?

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
 3. Vad vackert det blir! Mattorna passar perfekt där och gungan lika så. :)

  Ha det bäst!
  Kramen
  Ina

  SvaraRadera
 4. Susanne En_till30 juli 2013 kl. 10:02

  Så fint att man dör lite...

  SvaraRadera
 5. Ååh, så fint ni får till det. Har följt din blogg ett tag, men tror inte att jag gett mig till känna tidigare. Och jag fortsätter återkomma eftersom jag blir så rockarnas inspirerad här! Fortsätt så!

  SvaraRadera
 6. Så vackert, så otroligt vackert. Har aldrig sett något liknande, verkligen grymt. Om man nu inreder ett drömrum varför ska det vara fulare möbler därinne?

  SvaraRadera