söndag 15 september 2013

Grus, grus, grus och grind

Uppfarten, den är förbenade uppfarten. Fulheten har skavt och gnagt varje gång vi svängt upp på den. Tistlar, maskoros och lite nerkört grus. Förvisso ganska trevligt om det varit ett lantställe. 

Men för att få uppfarten att smälta ihop med entrén var det ett måste att fortsätta grusläggningen hela vägen ner. Så det var bara att sätta igång och köra, skotta och rulla ut ytterligare 4 ton grus. (Sammantaget har vi nu lagt ut 12 ton...jises!)

Före

Och sedan ville vi kröna det hela med en klassisk vit grind (jo, lite för att hönorna upptäckt att det fanns en fortsättning på världen utanför häcken också...)

Visst det är mysigt med höst men de ljusa arbetsdagarna blir kortare...inte för att det hindrar oss, men resultatet av att måla i mörkret är inte fullt lika tillfredsställande i dagsljus. (Och nej, det ÄR inte kul att vänta tills nästa dag, även om nu någon skulle tänka att man hade kunnat göra det)

Efter

3 kommentarer:

 1. Snyggt! Nej inte kul att måla i mörker och inte kul att vänta heller. Vad fint ni gör och vilken himla skillnad det blir med lite(mycket) grus och en grind. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Vad ni är flitiga!
  Jättefin grind. Passar perfekt hos er. :)

  Ha det bäst!
  Kramen
  Ina

  SvaraRadera
 3. Men så fint ni gör, även här. Kantstenarna fyller säkert en funktion och det blev så bra. Och så grinden som pricken över i:et, så fint!

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera